Monday, 31 December 2012

IT'S MY BIRTHDAY....

Okay sebenarnya cerita dah lapuk... Tapi tetap exited nak cerita juga.
Sebab nak cerita adalah kerana hari tu sungguh istimewa sikit....

20-12-2012...
Sanggup kau Princess's Beloved Husband amik cuti semata-mata untuk raikan cinta.. Ahaha..
Okay, tipu. Sebab nak raikan birthday wife kesayangan dia ni.. Uhuhuhu...
Okay firstly no cake of the day...
Sebab dah janji nak pergi makan-makan je..
Jadi Princess's Beloved Husband bawa Princess pergi makan sajalah atas kemahuan Princess...
Mula-mula rancang nak pergi ke KL...
Tapi atas sebab tertentu kami just jalan-jalan arae Melaka je..



Yeay!!! Birthday girl lah sangat kan...



Makan kat restoran biasa-biasa je...



Mengalahkan orang yang sambut birthday....

Lepas makan-makan kami pergi SHOPPING!!!
Yeay... Seribu kali suka... 
Mula-mula sekali haruslah terjah butik Carlo Rino. 
Disebabkan Princess ada member card jadi adalah potongan RM100 sempena birthday...
Sebenarnya dah mengidam nak beli beg yang satu tu.. Uhuhuhu..
Akhirnya tercapat juga hajat dihati.
Terima kasih sayang...

Untuk orang yang belanja hadiah pulak harus lah ada untuk dia satu.
Baru adil katanya...
Pergi pula kedai jam untuk beli jam baru untuk Princess's Beloved Husband...

Oh... Hari yang indah...
Terima kasih sayang...

2 comments:

Ayu azmir said...

apy besday n apy new year dear...

Princess Atie said...

Thank you... happy new year juga dear...