Tuesday, 31 December 2013

Hari ke 365 tahun 2013

Assalamualaikum all...
Lama tak cerita-cerita kat sini ya. Huhuhuhu... Ter'sibuk' pulak Princess dalam 2 bulan terakhir ni. Biasa lah. Bisnes baru nak merangkak, tu yang kena buat slow-slow dan berhati-hati tu. Buat masa ni Princess tak nak la war-war kan benda yang belum pasti lagi. InsyAllah nanti bisnes ni mendapat sambutan Princess akan bagi tau korang pula ya.
Huh, sekejap je dah nak masuk tahun 2014. Alhamdulillah banyak antara azam Princess untuk tahun 2013 terlaksana. Ada juga yang belum terlaksana, insyaAllah akan membawa azam tahun 2013 ke tahun 2014. Orang 'kecil' seperti kami mampu memasang azam yang 'kecil' saja. Tapi walaupun kecil insyAllah tetap berbangga jika dapat dilaksanakan.
Okaylah korang. InsyAllah ada masa Princess cerita-cerita lagi kat korang ya.
Tata korang...

Nota gila si Princess : Apa aktiviti korang malam ni? Esokkan cuti. Melaka ada buat majlis sambutan tahun baru tapi Princess tak pergi sebab malas. Ngahahaha... Malas pon boleh!!!

1 comment:

Jay Ar said...

Terima kasih kerana singgah di blog saya. Semoga Tuhan akan makbulkan permintaan agar si-comel muncul jua dlm hidup princess dan suami. Jangan jemu berdoa dan berikhtiar...