Monday, 8 October 2012

RUANG REHAT SI BURN-BURN...

Assalammualaikum alls...

Selamat hari Isnin korang...

Hari ni nak cerita tentang Burn-Burn yang nakal tu. Lepas pindah Melaka awal tahun hari tu Burn terus berubah perangai. tak mo duk rumah dah. Suka keluar jenjalan ikut suka dia. Princess susah hati dengan perubahan si Burn-Burn tu. Bukan apa, selagi tak panggil balik dia tak akan balik kerumah. Jalan je kerja. Tapi bila keadaan cuaca kat luar rumah panas dia tak lah merayap sangat. 

Lagi satu tentang kesukaan Burn sekarang ni. Dia suka sangatlah tidur kat tepi kolam ikan depan rumah. Oh ya, Princess bukan duk rumah sendiri ya. Princess duk rumah ibu dan ayah Princess. Tapi diorang tak duk sekali dengan Princess. Ibu dan ayah Princess duk Sabah sekarang ni. Okay berbalik cerita pasal Burn-Burn tu. Kat halaman rumah Princess ni ada kolam ikan dan banyak pokok-pokok yang meredupkan pandangan. Oh syahdu.... Burn-Burn suka lah sangat bersantai sambil berehat kat halaman rumah tu... 
Best katanya... Hahahaha....


Nak tidur lah tu.....



Comel tak halaman rumah Princess...
Okay... Riak disitu...



Sepanjang halaman sekangkang kera tu adalah kolam. 
Arkitek yang men'design'kan ruang halaman rumah adalah ayah Princess sendiri.
Ayah Princess rajin okay bab-bab bercucuk tanam dan menghias rumah ni.
Sekarang ni diwarisi oleh menantu kesayangannya Princess's Beloved Husband.
Ada chemistry disitu...



Abaikan orang-orang penghalau burung tu... Wahahah...
Derhaka pada suami sendiri.
Tengok Burn-Burn. Sedap je duk tergolek kat situ.


Huh... Kejap je cerita.. Huhuhu..
Okaylah alls..
Nanti Princess cerita lagi ya.

Terima kasih sudi membaca....


1 comment:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..