Saturday, 16 July 2011

SHOPPING

SHOPPING... SHOPPING... SHOPPING...

Antara perkataan & perbuatan yang tidak dapat dipisahkan dengan insan yang bernama PEREMPUAN atau WANITA ialah SHOPPING atau MEMBELI-BELAH.
Bagi Princess SHOPPING boleh membuatkan Princess rasa tenang, ceria & BEBAS. Ya... BEBAS dari segala macam MASALAH. Sebab, bila kite asyik berSHOPPING kita akan meLUPAkan semua masalah dan fokus pada satu iaitu SHOPPING.
Dulu, sebelum kawin Princess suka SHOPPING dengan Princess's Best Friend Ever iaitu Nursyuhaidah or Princess Syu'ai. She's definitely like Princess. We together like Fashion, Makeup, Dress up and SHOPPING specially. Kami sering bertukar-tukar pendapat mengenai Dunia Fashion & Dunia Wanita. Bila kami keluar untuk SHOPPING bersama kami suka SHOPPING MAKEUP Stuff, DRESS, SHOES and BAGS. Ohohoho... Bila dapat SHOPPING banyak-banyak macam tu rasa BEBAS sangat-sangat. Princess rasa TENANG dan juga SENANG HATI.

Last night, Princess pergi SHOPPING. With Princess's Beloved Husband. Memandangkan kami keluar rumah sudah agak malam jadi kami hanya keluar SHOPPING area KLANG saja la... Bukan SHOPPING untuk kepuasan tapi SHOPPING untuk keperluan. Princess SHOPPING cermin mata & Princess's Beloved Husband SHOPPING kasut kerja. Huhuhuhu... Masih boleh mengawal diri untuk SHOPPING Dress and Bags. Eeeeeee... Semalam ada SALE pulak kat tempat kami SHOPPING. Huhuhu... Lagilah GERAM dibuatnya.. Princess's Beloved Husband cakap "Kalau sekarang nak SHOPPING nanti bila nak RAYA tak payah SHOPPING la ye?" - OH NO......... Rasa kecewa...
So dengan semangat yang kental Princess tahan juga untuk SHOPPING RAYA nanti. Ahahaha... Lantak lah... Princess will make sure untuk dapatkan GUESS BAG from Princess's Beloved Husband... Hahaha... Biar bertambah koleksi Princess's GUESS BAGS yang sedia ada banyak kat rumah... WINK...

Princess & GUESS tak dapat dipisahkan...      

No comments: